samtalebillede.jpg

Så kan jeg tilbyde dig nærværende og omsorgsfuld terapi.

Jeg er 3. års studerende og i gang med en 4 årig uddannelse inden for NLP psykoterapi på Dansk NLP institut i København. NLP er en samtaleform, hvor psykoterapeuten hjælper sin klient med at undersøge og bearbejde de tanker, følelser eller kropsfornemmelser, der er knyttet til forskellige livssituationer. Forskellige teknikker bliver brugt i en udstrækning, der passer til klientens problemstilling og ønsker til sessionen.

Årsagerne til at gå i terapi kan være mange. Måske er du gået i stå, står i en krise, føler dig ensom, har brug for klarhed og overblik eller drømmer om at øge din livskvalitet.

Når der er noget i vores liv, som ikke virker, handler og reagerer vi med det, som vi har med os i bagagen, ofte mere eller mindre hensigtsmæssigt. Disse mønstre udforsker vi sammen, og i takt med at du bliver opmærksom på disse reaktionsmønstre, får du muligheden for enten at ændre på dem, eller lære at acceptere dem, ved at se dem i et nyt lys. Klarhed og opmærksomhed åbner muligheden for at vælge og dermed være tro mod dig selv.

Det kan være en kort proces eller en lang proces, og jeg vil med nærværende omsorg støtte dig på din vej derhen, hvor det giver mening for dig. Vejen hjem til dig selv.

Alle er velkommen hos mig, også børn, hvor jeg benytter mig af tegne og legeterapi.

Hvem er jeg

Jeg er en kvinde på 56 år med mange forskellige livs- og erhvervserfaringer.

Jeg er uddannet inden for kontor og handel, har arbejdet i pengeinstitut og grafisk virksomhed, inden jeg uddannede mig til pædagog. Som uddannet pædagog har jeg arbejdet i socialpsykiatrien, med fysisk og psykisk handicappede børn og unge, og de sidste 17 år har jeg arbejdet som børnehaveklasselærer, Jeg ELSKER at arbejde med mennesker og nyder at kunne gøre en forskel. At arbejde blandt mange forskellige slags mennesker, har ikke blot givet mig en enorm selvindsigt, men også en masse erfaringer og menneskelig indsigt, som gavner mig i både mit eget liv og mit arbejdsliv.

Jeg har levet et liv på godt og ondt og kender både til livets mørke og lyse sider. Har, igennem terapi og livserfaring, lært at være dybt taknemmelig for de gode ting i livet og lært mig, at finde frem til mine indre ressourcer, for nemmere at kunne klare de mindre sjove oplevelser i tilværelsen.

Hvad koster terapi hos mig?

Da jeg er studerende, kan jeg tilbyde en times terapi for 300 kr. Den første samtale er uforpligtende og gratis. Er du studerende eller har økonomiske udfordringer, finder vi en pris, som passer dig. Du kan vælge mellem online terapi eller hjemme hos mig. Såfremt du vælger online, sender jeg dig et link, som du blot skal trykke på.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.